Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, αυτήν την φορά, στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Ένας άνδρας 55 ετών, σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 43χρονη σύζυγό του και μετά αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το kavalapost, το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε την γυναίκα, και μετά κάλεσε την αστυνομία ο ίδιος!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος φαίνεται πως ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του ενώ την στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Στραγγάλισε την γυναίκα του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στην συνέχεια, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς αι σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών.

Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Η ομολογία του φονικού

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο.

Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ενδειξη ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των Αρχών τον βρήκαν με αίματα στους καρπούς του.

Φίλη του ζευγαριού ανέφερε ότι η 43χρονη γυναίκα «τού είχε ζητήσει να απομακρυνθούν. Ήθελε να χωρίσουν. Εκείνος δεν το δεχόταν και ζήλευε αρκετά».

Αυτή είναι η τρίτη γυναικοκτονία που διαπράττεται μέσα στο 2022. Μια 69χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα και μια 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκαν τους πρώτους μήνες του έτους από τα χέρια των συντρόφων τους.

Αυτός είναι ο 55χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Σύμβουλος ακινήτων δηλώνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο 55χρονος συζυγοκτόνος της όμορφης φαρμακοποιού και μητέρας δυο ανήλικων παιδιών στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το protothema.gr η 43χρονη είχε ζητήσει εδώ και λίγο διάστημα από τον 55χρονο να χωρίσουν, με αποτέλεσμα εκείνος να φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει με τα ίδια του χέρια.

Στο χωριό Πηγές όπου διατηρούσε η 43χρονη το φαρμακείο της κανένας δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.