search

ΣΠΟΡ

Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: «Κολυμπάμε καλά στα βαθιά»

Μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του βρέθηκε στα… βαθιά του πρωταθλητισμού, αλλά δείχνει να κολυμπάει πια καλά.

γιοβανοβιτς

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με το 2-0 επί του Ατρομήτου, ολοκλήρωσε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο με 12 νίκες και μία ισοπαλία, γεγονός που σχολίασε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το τέλος του Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι η ομάδα του βρέθηκε στα… βαθιά του πρωταθλητισμού, αλλά δείχνει να κολυμπάει πια καλά.

«Ήταν δύσκολο το ξέραμε, παρά το ότι έπαιζαν με 10 δεν ήταν εύκολο. Χρειάζεται υπομονή και φαντασία, δεν είχαμε φαντασία σήμερα, όμως η υπομονή μας δίνει τις νίκες», είπε ο Γιοβάνοβιτς.

Για την αποθέωση από τον κόσμο και το αήττητο μέχρι τώρα: «Είναι πολύ ωραίο να λένε το όνομά μου αλλά οι παίκτες προσπαθούν και δίνουν τα πάντα και είμαι πολύ χαρούμενους για αυτούς και την πορεία που κάνουν. Ο προπονητής απλά συνδέει πράγματα, δεν είναι πρωταγωνιστής. Πολύ γρήγορα μπήκαμε στα βαθιά και κολυμπάμε καλά».

Διαβάστε ακόμη: