Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Αφού υπάρχει ο νόμος που σού δίδει το δικαίωμα μέχρι την έφεση να είσαι έξω, το δέχομαι. Όμως, η αλήθεια είναι ότι δε μού έκατσε καλά, στενοχωρήθηκα. Από την άλλη, το καταλαβαίνω. Ωστόσο, λόγω των αδικημάτων, ήταν ένα χαστούκι για την κοινωνία. Ασχέτως, αν είναι νόμιμο», τόνισε αρχικά, μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ».

«Το ταλέντο του καθενός και η επιτυχία που σημειώνει ως καλλιτέχνης, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα του», υποστήριξε εν συνεχεία.

«Πιστεύω πως, δυστυχώς, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Μπορεί να έχεις το χάρισμα να τραγουδάς εξαιρετικά και να είσαι παλιάνθρωπος. Το καλό θα ήταν να είσαι και καλός άνθρωπος, αλλά αυτά δε συμβαδίζουν πάντοτε», σχολίασε. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι έπειτα από αυτή την απόφαση, φοβάται για το μέλλον των νέων ανθρώπων.

«Στην πραγματικότητα, φοβάμαι για το μέλλον των νέων ανθρώπων, αν και πιστεύω ότι η ανθρωπότητα θα τα καταφέρει όπως κάθε φορά. Τα υπόλοιπα, δεν τα φοβάμαι. Φοβάμαι, επίσης, ότι θα με καλέσουν να παίξω στην Επίδαυρο πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω», επεσήμανε.

Τέλος, αποκάλυψε πως το όνειρό του είναι να παίξει στην Επίδαυρο. «Ονειρεύομαι την Επίδαυρο, Αριστοφάνη ή Οιδίποδα. Θα ήθελα να το ζήσω. Ένα βράδυ είναι και θα περάσει», υπογράμμισε, ολοκληρώνοντας.

Διαβάστε ακόμη: