Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Γιώργος Λαμπάτος είναι ένας από τους ηθοποιούς που είχε συνεργασθεί μαζί του πριν από αρκετά χρόνια.

«Ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα αυτά τα χρόνια, απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου, πήγα να συμπαρασταθώ στα θύματα και βεβαίως δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτή τη στιγμή που θα συναντιούνταν τα βλέμματά μας.

Μου κάνει ένα νεύμα “και εσύ εδώ εναντίον μου” και βεβαίως ανταπάντησα και εγώ με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει, ναι», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος, μιλώντας στην εκπομπή “Open Weekend”. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη, που δεν γνώριζε κανείς, ούτε και ο ίδιος μέχρι πρότινος.

«Η σχέση που είχα τότε –κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των σίριαλ αυτών που φτιάχναμε το “Χάι Ροκ”– μού είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση (να το πω κομψά) από τον Πέτρο εκείνη την εποχή, πράγμα το οποίο αν είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν –όπως καταλαβαίνετε– μία ακόμη μαχαιριά από τον Πέτρο, στην καρδιά μου».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το πώς το έμαθε, είπε ότι «με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν το έχει πει πουθενά αυτό το γεγονός μέχρι τώρα. Δεν ξέρω και τι θα κάνει στο μέλλον, αν και εφόσον θελήσει η ίδια να καταθέσει. Το περιστατικό δεν συνέβη σε εξωτερικό χώρο, αλλά σε οικείο περιβάλλον».

Όταν τον γνώρισε, είχε στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να τον προσέξει, εξομολογείται ο ηθοποιός. «Φοβόμουν τον Πέτρο. Ο Πέτρος πολύ γρήγορα άρχισε να δίδει δείγματα», δήλωσε. Στην ερώτηση αν θα του έλεγε σήμερα κάτι, απαντά: «Θα του έλεγα ότι είναι ξεφτιλισμένο άτομο».

Σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που λέγεται ότι υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης ο ηθοποιός υποστήριξε πως «αυτά, εγώ δεν τα πιστεύω. Αν ήμουν βασιλιάς και ξαφνικά με έβαζαν στη φυλακή και γινόμουν ένα τίποτα, φυσικά και δε θα ήμουν καλά ψυχολογικά».

Μιλώντας για τη δίκη στην οποία έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Λαμπάτος, αναφέρθηκε στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας: «Με κοίταξε με ένα βλέμμα και καλά να τρομοκρατηθώ, θα μας φοβίσουν, θα μας δείρουν κιόλας. Ένα στυλ νταή». Τέλος αναφέρθηκε και στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας ότι «είναι ντροπή για την κοινωνία».

Διαβάστε ακόμη:

Στην ελβετική τράπεζα J. Safra Sarasin Group, βραζιλιάνικων συμφερόντων, πουλάει ο Σπ. Λάτσης την EFG International

Ιστορίες ενεργειακής τρέλας: Πλυντήριο και μαγείρεμα μόνο πρωί και σβηστά τα φώτα… όταν δεν φυσάει

Ο χειρισμός του πληθωρισμού από τις κεντρικές τράπεζες θα χειροτερέψει τα πράγματα

Παγώνη: Ποιοι και γιατί πρέπει να εμβολιαστούν ξανά με το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού