Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τη δήλωση του Αλέξη Κούγια, που ισχυρίσθηκε ότι «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι».

«Ο κύριος Φιλιππίδης έχει ήδη τιμωρηθεί στη συνείδηση του χώρου μας. Η οιαδήποτε καταδίκη ή μη καταδίκη είναι τυπικό και για εμένα, το ηθικό είναι πιο ισχυρό.

Ο Πέτρος περνά ιατρικό πρόβλημα, που είναι πολύ σοβαρό. Η υγεία είναι το αιτούμενο για τους πάντες», ανέφερε αρχικά.

Ο κ. Πιατάς σημείωσε στη συνέχεια πως «εξυγίανση, χρειάζεται η ζωή μας και όχι το θέατρο. Ο χώρος της δικηγορίας δε φέρει και σημαντικά εύσημα ηθικής ή ποιότητας.

Το θέατρο διεκδίκησε την αυτοκάθαρση. Μη νομίζετε ότι είμαι ευτυχής που φίλοι και αγαπημένα μου πρόσωπα υφίστανται αυτού του είδους τη βία· είμαι πολύ μακριά από αυτού του είδους την καθημερινότητα».

Ολοκληρώνοντας, επεσήμανε πως «στο θέατρο, με ενδιαφέρει το σαλόνι. Όποιον τον ενδιαφέρει η κρεβατοκάμαρα, ας πάει».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε σπίτι του, σύντομα στο «σφυρί» η μεζονέτα στο Ψυχικό με τιμή εκκίνησης 900.000€

Στις 27 Ιουλίου, «βγαίνει» σε πλειστηριασμό η μεζονέτα που είχε στην κατοχή του ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό. Η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στις 900.000€, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη που αποκάλυψε την είδηση στο «Πρωινό».

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό, στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε είκοσι ημέρες, θα διεξαχθεί ο πλειστηριασμός του ακινήτου στο Ψυχικό. Έχει αναβληθεί άλλες 2 – 3 φορές, τώρα όμως θα “βγει” στην υψηλότερη τιμή που έχει “πιάσει” ποτέ. 

Θα αρχίσει από τις 900.000 ευρώ, ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν γύρω στα 650.000€. Έχει βρεθεί αγοραστής και εννοείται ότι τα χρήματα θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ολοκληρώνοντας, συμπλήρωσε: «Όλα τα χρήματα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα, μένει να φανεί αν σε είκοσι ημέρες, το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη».