Η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό βγαίνει στον πλειστηριασμό που ορίστηκε να γίνει στις 27 Απριλίου, όπως αναρτήθηκε επίσημα στην πλατφόρμα.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από τις σοβαρές καταγγελίες που τον βαραίνουν έχει να αντιμετωπίσει-όπως είναι γνωστό- και μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η Intrum Hellas πέτυχε να βγάλει στο «σφυρί» τη μεζονέτα με την τιμή εκκίνησης να έχει τεθεί στα 645.000 ευρώ.

Το δικαίωμα του 50% εξ’ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας της κατοικίας ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη και το υπόλοιπο 50% στη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου. Να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός αφορά στη μια από τις δύο ανεξάρτητες κατοικίες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί σε ένα οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 675,00τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στη θέση Νέα Αγορά του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η κατοικία που ανήκει στον ηθοποιό και τη σύζυγό του αποτελείται από τρία επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο συνολικής επιφάνειας 364,9 τ.μ. ενώ της ανήκει τμήμα ακαλύπτου επιφάνειας 200τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η ποιότητα κατασκευής της μεζονέτας εξωτερικά είναι η συνήθης της εποχής (έτος αποπεράτωσης το 1999) ενώ η κατάσταση συντήρησης με βάση την αυτοψία εξωτερικά κρίνεται μέτρια.