Στις 27 Ιουλίου βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα που είχε στην κατοχή του ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό.

Η τιμή εκκίνησης της μεζονέτας θα είναι στις 900.000 ευρώ σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη που αποκάλυψε την είδηση στο «Πρωινό».

«Είναι δύο σπίτια που είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο οικόπεδο. Πλειστηριάζεται αυτό στο οποίο έμεναν αρκετό χρονικό διάστημα η οικογένεια Φιλιππίδη. Σε 20 μέρες ο πλειστηριασμός του ακινήτου στο Ψυχικό. Έχει αναβληθεί άλλες 2-3 φορές, τώρα όμως θα βγει στην υψηλότερη τιμή που έχει πιάσει ποτέ. Θα ξεκινήσει από τις 900.000 ευρώ κι ενώ η προηγούμενη τιμή ήταν γύρω στα 650 χιλιάρικα. Έχει βρεθεί αγοραστής. Εννοείται ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε σε δάνεια που δεν έχουν εξυπηρετηθεί από την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, σε χρέη που έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετά χρόνια», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Τα χρήματα όλα θα κατευθυνθούν εκεί. Άρα μένει να δούμε αν σε 20 μέρες το διπλανό σπίτι από αυτό που μένει τώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κυρία Ελπίδα Νίνου θα πλειστηριαστεί και θα περάσει στα χέρια κάποιου άλλου ιδιοκτήτη».

https://www.youtube.com/watch?v=oX8Tj4Aa7ls&ab_channel=Zappitshow

Ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης – Επιστρέφει στο σπίτι του

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, στο οποίο νοσηλευόταν μετά το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, έλαβε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδωσε αποκλειστικές εικόνες από την επιστροφή του στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Ο ίδιος φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέμενε στο σπίτι του η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και κάποιοι ακόμα συγγενείς.