«Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ.Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, για νέα ανάρτηση του κ.Πολάκη.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει τον κ.Πολάκη «σταθερό υπηρέτη της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας» και αμφισβητεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Παύλος Πολάκης η ανάρτηση 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "in.gr HUAWEI MateBook 14s Οθδuη ttra-Slim Diga HUD SARS-COV-2 Όμικρον <<Σημαντική αβεβαιότητα>> για τα _εμβόλια, λέει ΠΟΥ Κίνδυνος αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη Τεχνική έκθεση του ΠΟΥ δίνει προτεραιότηταστη συλλογή γενετικών και επιδημιολογικών δεδομένων και την επιτάχυνση των εμβολιασμών χωρίς αναφορά σε ενισχυτική δόση. in.gr 29 Νοεμβρίου 14:12 Share AA Η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει <<πολύ υψηλό>> κίνδυνο έξαρσης κρουσμάτων λόγω του στελέχους Όμικρον, και οι συνέπειες για κάποιες χώρες μπορεί να είναι <<δριμείες>>, προειδοποιεί Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε έκθεση για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι κυβερνήσεις, αν και τονίζει ότι η αβεβαιότητα παραμένει υψηλή. Cookies"

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του επικαλείται ένα δημοσίευμα με τίτλο «Σημαντική αβεβαιότητα για τα εμβόλια λέει ο ΠΟΥ» για να σχολιάσει ειρωνικά: «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»