Η ώρα της τελική ετυμηγορίας για τη Φενέρμπαχτσε πλησιάζει καθώς σύντομα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League θα μάθει αν οι ποδοσφαιριστές της που ενεπλάκησαν στις συμπλοκές με τους εισβολείς οπαδούς της Τράμπζονσπορ, θα έχουν την οποιαδήποτε συνέπεια ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Μαρτίου στην Τραπεζούντα η Φενέρ έκανε το 2-3 στο 87′ και στο φινάλε τους ματς είχαμε την εισβολή χούλιγκαν των γηπεδούχων με ορισμένους παίκτες της Φενέρ να αντιδρούν αμέσως…

Ο Μπράιτ Οσάγι-Σάμουελ έδωσε μια δυνατή γροθιά σε έναν από αυτούς τους οπαδούς, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το πρόσωπό του καλυμμένο.

Δύο άλλοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, o Ολλανδός αμυντικός Τζέιντεν Οουστερβόλντε, που έδωσε κλωτσιά στον ίδιο οπαδό, και ο Ιφράν Τσαν Εγκριμπαγιάτ λόγω «αντιαθλητικής συμπεριφράς», καθώς και δύο υπάλληλοι του συλλόγου κλήθηκαν επίσης για «επεισόδια», ανακοίνωσε η τουρκική ομοσπονδία.

Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου θα εμφανιστεί και ο βοηθός προπονητή της Τραμπζονσπόρ Εγκεμέν Κορκμάζ, ενώ έχουν συλληφθεί και 13 οπαδοί των γηπεδούχων.

Αύριο (2/4) είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Φενέμπαχτσε, όπου μπορεί να αποφασιστεί η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη: