Ακόμη μία ηθοποιός παντρεύτηκε τον «άντρα της ζωής της» υπό άκρα μυστικότητα. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου η οποία παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη.

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day η Ευγενία Δημητροπούλου και ο νευροχειρούργος Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κηφισιά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα έχοντας στο πλευρό τους λίγους μόνο τους συγγενείς τους και τους φίλους τους.

Η «απρόσμενη» πρόταση γάμου

Η ηθοποιός, που τώρα μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος», είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».