Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, απάντησε σε ερώτηση για την πρόσφατη κόντρα της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια υποστήριξε ότι μίλησε με τον Ουγγαρέζο και λύθηκε η παρεξήγηση.

«Με τον Δημήτρη τίποτα δεν γίνεται. Είμαστε μια χαρά. Τα είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί εμένα δεν μου αρέσει να ανταλλάσω κατηγορίες, σπόντες και υπονοούμενα δημοσίως στα social media. Μου εξήγησε ποια ήταν η δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την Κατερίνα Καινούργιου, του ανέλυσα τη δική μου, τα βρήκαμε και όλα καλά» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω καμιά ανάγκη να τα πηγαίνω καλά με όλους. Απλώς από τη φύση μου δεν αγαπώ τις συγκρούσεις. Και είμαι άνθρωπος ευθύς. Προτιμώ τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν, ειδικά με ανθρώπους που γνωρίζω πολλά χρόνια, να τις συζητάω και να τις λύνω, αντί να τις αφήνω να αιωρούνται. Όπως και να ‘χει, εγώ από την πλευρά μου πάντα θα κάνω μια κίνηση καλής θέλησης. Φυσικά, αν δω ότι από την άλλη πλευρά αυτή η κίνηση δεν βρίσκει ανταπόκριση, δεν επιμένω».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.