Με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ, η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε τόσο στο σίριαλ, όσο και στην υιοθεσία της κόρης της και το πώς βιώνει τη μητρότητα.

H Ευγενία Δημητροπούλου τον Δεκέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η μικρή Εύα από τότε έχει αλλάξει την καθημερινότητα του ζευγαριού ενώ η αγαπημένη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ευγενία Δημητροπούλου: Γιατί επέλεξε να απέχει από το θέατρο φέτος

Όπως είπε στην εκπομπή, επέλεξε να απέχει από το θέατρο φέτος, προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της.

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε και να το στερηθώ κι εγώ. Είναι ο χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου», τόνισε η ηθοποιός.

Όσο για τον τρόπο, με τον οποίο βιώνει τη μητρότητα, δήλωσε: «Με τη μητρότητα, το πάω σιγά σιγά. Έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά, διλήμματα για το αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας, λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσο λιγότερα λάθη, αλλά δεν γίνεται».

Ευγενία Δημητροπούλου: Η νέα της καθημερινότητα ως μητέρα

«Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει μέχρι στιγμής η ζωή, είναι να παίρνω την κάθε μέρα ακριβώς όπως έρχεται», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε μάλιστα, αν η ίδια είναι η παραδοσιακή, αυστηρή μαμά ή αν η κόρη της την έχει μαλακώσει. «Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός από εμένα, αλλά κι εγώ δεν είμαι πάντα γλυκιά. Θα φωνάξω κι εγώ», είπε.

«Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούριο αυτό για εμένα. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι ακόμα για δεύτερο παιδί», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: