Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλησαν να προφυλάξουν αυτή την προσωπική τους στιγμή και τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με τις Sun και Mail on Sunday, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά χθες μετά το μεσημέρι και λίγο αργότερα έφτασε εκεί η Κάρι Σίμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019 όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο νησί Μυστίκ της Καραϊβικής, τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Απρίλιο 2020 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Wilfred.


Ο γάμος έγινε ενώπιον στενών φίλων και συγγενών, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ οι προσκεκλημένοι έλαβαν τις προσκλήσεις τους την τελευταία στιγμή.

«Συγχαρητήρια Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς για τον γάμο σας σήμερα», έγραψε η Τερέζ Κόφεϊ, υπουργός Εργασίας στο Twitter.

Η Αρλίν Φόστερ, πρωθυπουργός της τοπικής κυβέρνησης της Βόρειας Ιρλανδίας, έστειλε τις ευχές του στο νεόνυμφο ζευγάρι μέσω Twitter.


H Mail on Sunday μετέδωσε πως στην γαμήλια τελετή προσκλήθηκαν 30 άτομα, την τελευταία στιγμή. Ο ανώτατος αριθμός καλεσμένων που επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες περιορισμού λόγω κορωνοϊού.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν επίσης μουσικούς να αποχωρούν από την Ντάουνινγκ Στριτ, που σύμφωνα με την Sun, δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο.

Ο Μπόρις Τζόνσον, με το προσωνύμιο «Bonking Boris», κάποτε αποπέμφθηκε από την ομάδα πολιτικής του Συντηρητικού Κόμματος διότι είχε πει ψέματα για κάποια εξωσυζυγική σχέση. Έχει πάρει διαζύγιο δύο φορές και αρνείται να αποκαλύψει πόσα παιδιά έχει.