Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος, επιχείρησε να εμφανιστεί ως μετά Χριστόν προφήτης, καθώς σε συνέντευξή του το βράδυ της Τετάρτης υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να τους δίνει «ελπίδες».

Ο κ. Αντώναρος, μιλώντας στο Attica TV, είπε ότι «εγώ έβλεπα μια διαφορά», αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Προφανώς, η τελευταία αυτή δήλωση του Ευαγγέλου Αντώναρου ο οποίος είχε «δει» μεν την ήττα με διαφορά στις εκλογές αλλά δεν μιλούσε, έχει γίνει αντικείμενο σφοδρού σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» ως «Νοστράδαμος».

Δείτε μερικά σχόλια των χρηστών στο Twitter

Διαβάστε περισσότερα