Λόγω φωτογραφιών και πλούσιου ρεπορτάζ επανέρχομαι στον κοσμικό γάμο του Αντώνη Λαιμού της εφοπλιστικής οικογένειας και της Μαρίκας Αράπογλου θυγατέρας του γνωστού τραπεζίτη.

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στα παιδιά και …καλούς απογόνους.

Η στήλη εύχεται ειλικρινά τα καλύτερα για το νεαρό ζευγάρι!

Βεβαίως για να είμαι ειλικρινής όταν διάβαζα για έναν απλό γάμο που θα ταιριάζει με το ορεινό και άγριο περιβάλλον που επικρατεί στο Πάπιγκο και στα Ζαγοροχώρια γενικότερα, με την βαθιά στο χρόνο ιστορία, με τα βουνά και τα φαράγγια, φανταζόμουν κάτι πιο casual, που να συνάδει με τον χώρο, την ιστορική συνέχεια και διαδρομή, την περιοχή και το ευρύτερο περιβάλλον!

Εντάξει, δεν λέω ότι έπρεπε να φορέσουν φουστανέλες και να παριστάνουν τους Σουλιώτες ή τους απογόνους του Κίτσου Τζαβέλα και του Μάρκου Μπότσαρη!

Όμως τούτο απέχει παρασάγγας από τα φράκα που φόρεσαν οι καλεσμένοι θυμίζοντας περισσότερο την αυλή του Μπάκιγχαμ!!! Ούτε καν το κυνήγι της αλεπούς στην βρετανική εξοχή!!!

Συγχωρείτε με, αλλά να τους βλέπω όλους στο Πάπιγκο ενδεδυμένους με φράκο μέρα μεσημέρι, να γλιστράνε στα κατσάβραχα, όχι μόνο είναι κιτς αλλά η υπόθεση κινείται στα όρια της παρωδίας θυμίζοντας Μόντι Πάιθονς!!!

Εκ των υστέρων αντιλαμβάνομαι γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και προτίμησε να πάει για μπάνιο στην Τήνο…