Το Σάββατο πραγματοποιείται στο Πάπιγκο ο κοσμικός γάμος του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού της γνωστής και επώνυμης οικογενείας και της Μαρίκας Αράπογλου κόρης του τέως διοικητή της Εθνικής τράπεζας Τάκη Αράπογλου, ενός εξαίρετου πράγματι εν ενεργεία τραπεζίτη.

Κατ’ αρχήν ευχόμαστε στα παιδιά να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένα! Και να έχουν ένα ωραίο πάρτι στο γάμο τους στο Πάπιγκο, να διασκεδάσουν και να το ευχαριστηθούν παρέα με συγγενείς και φίλους.

Ωστόσο, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω ότι τα όσα βλέπουμε τις τελευταίες ώρες μέσα από τα ρεπορτάζ που παραθέτουν φωτογραφικό υλικό από τις προετοιμασίες του γάμου, τα θεωρώ υπερβολικά, νεοπλουτίστικα, που δεν συνάδουν με την κατάσταση της κοινωνίας σήμερα που βιώνει συνθήκες πανδημίας κορωνοιού και βαθιάς οικονομικής κρίσης!

Οι φωτογραφίες με πλήθος κατασκευών που δημιουργούνται αποκλειστικά για τον γάμο, αποτελούν επίδειξη πλούτου και δεν αφορούν ούτε ενδιαφέρουν κανένα! Αντιθέτως προκαλούν τραυματισμένα κομμάτια της κοινωνίας.

Υπό την έννοια αυτή πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυο νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα τη ζωή τους αισθάνονται την ανάγκη να επιδειχθούν ως προς την οικονομική τους οντότητα δια μέσω των media και να καταστήσουν μια τόσο όμορφη  και  ευαίσθητη τελετή όπως είναι ο γάμος, σε συνώνυμο κοσμικού event που δεν ενδιαφέρει την κοινωνία και σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με το Πάπιγκο που αναίτια επιδιώκουν να μεταμορφώσουν σε Μύκονο και Ψαρρού!!!

Μόνο ο Ρέμος λείπει από την πίστα να τραγουδήσει, για να ολοκληρωθεί το σκηνικό…