Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέμεινε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, παρά τη θλιβερή εκκίνηση στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενάντια σε Μπράιτον και Μπρέντφορντ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ κινδυνεύει να γίνει ο πρώτος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία 101 χρόνια, ο οποίος θα έχει χάσει και τους τρεις πρώτους αγώνες του στην τεχνική ηγεσία, εάν η Λίβερπουλ επικρατήσει απόψε (22/08) στο «Ολντ Τράφορντ».

Πριν από τον αγώνα, περίπου 6.000 με 10.000 οπαδοί των «μπέμπηδων» θα συμμετάσχουν σε προγραμματισμένη διαμαρτυρία κατά των ιδιοκτητών του συλλόγου, την οικογένεια Γκλέιζερ, έξω από το γήπεδο.

Παρά τις απογοητευτικές ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Έρικ Τεν Χαγκ παραμένει αισιόδοξος και ότι η εμπειρία από τον Άγιαξ τού δείχνει ότι θα πετύχει, στην προσπάθεια να επαναφέρει τη Γιουνάιτεντ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Έρικ Τεν Χαγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δεν είμαι εδώ για τον εαυτό μου, αλλά για τον σύλλογο. Θέλω να αποκαταστήσω την τιμή και την αξία του. Ήξερα από πριν ότι θα ήταν μία πρόκληση και ήθελα να την αποδεχθώ. Διότι, στην καριέρα μου, όπου κι αν άρχισα, ήταν δύσκολα αλλά τα κατάφερα και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρω και εδώ.

Διάλεξα αυτό το έργο, θα παραμείνω συνεπής στη φιλοσοφία και το πλάνο μας· εμπιστεύομαι τη συνεργασία με τους παίκτες και την ομάδα γύρω μου, το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο και τους ιθύνοντες», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.