Με μια ανάρτηση στο twitter ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως…«θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε μια νέα αφορμή για συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Ωστόσο, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης των Space X και Tesla, αφού δημιούργησε φρενίτιδα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο και επιχείρησε πρόσφατα να αγοράσει αλλά υπαναχώρησε αφότου κατηγόρησε την διοίκηση πως ψεύδεται για τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών, επιβεβαίωσε ότι δεν θα αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών» και συνέχισε γράφοντας την… «βόμβα» πως «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε μέσω twitter ότι «αγοράζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Μασκ έχει «ιστορία» να κάνει τέτοιου είδους tweets και το σχόλιό του φαίνεται να είναι πιθανότατα ένας αστεϊσμός.

Το tweet του Έλον Μασκ έγινε retweet πάνω από 55.000 φορές, του έχουν απαντήσει περισσότερες από 32.000 φορές ενώ του έχουν κάνει like πάνω από 300.000 χρήστες.

«Μιλάς σοβαρά;» τον ρώτησε ένας από τους ακολούθους του, για να απαντήσει ο Μασκ: «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω καμία αθλητική ομάδα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο. Έχουν στεφθεί πρωταθλητές Αγγλίας 20 φορές ρεκόρ και έχουν κατακτήσει τρία Κύπελλα Ευρώπης.

Η ομάδα ελέγχεται από την αμερικανική οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία αγόρασε τον σύλλογο για 955,51 εκατομμύρια δολάρια, αλλά οι οπαδοί έχουν διαμαρτυρηθεί για την ιδιοκτησία τα τελευταία χρόνια με την ομάδα να μην στέκεται αντάξια της ιστορίας της τα τελευταία χρόνια.