Δύο «ηχηρές» επιστροφές στα δρώμενα των «κόκκινων διαβόλων», επιβεβαιώθηκαν! Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επανενεργοποιείται με άκρως ενεργό ρόλο εντός της διοίκησης, ενώ τον ακολουθεί και ο «θρυλικός» αρχηγός του συλλόγου, Μπράιαν Ρόμπσον.

Τα ανώτερα στελέχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούν μία νέα… αρχή και ελπίζουν πως μία σειρά κινήσεων θα φέρει ξανά τον σύλλογο στην κορυφή. Το διοικητικό συμβούλιο αλλάζει, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στο ανανεωμένο οργανόγραμμα, βρίσκεται επίσης ο βετεράνος άσος, Μπράιαν Ρόμπσον, ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Τζον Μέρτο, και ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος, Ντέιβιντ Γκιλ. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την 25η Ιουλίου, όταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο.

Πριν από ένδεκα ημέρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επιστρέφει στην ελίτ του διεθνούς ποδοσφαίρου, ύστερα από τη σοβαρότατη περιπέτεια της υγείας του, το περυσινό καλοκαίρι. Ο 30άχρονος δημιουργικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο διεθνής άσος απέδειξε περίτρανα πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και να αγωνισθεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο, ύστερα από ένα εξάμηνο στη Μπρέντφορντ, από όπου αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί έναν ξεχωριστό σύλλογο και ανυπομονώ να αρχίσω· είχα το προνόμιο να αγωνισθώ πολλές φορές στο “Ολντ Τράφορντ”, όμως, θα είναι εκπληκτικό το συναίσθημα, όταν το πράξω, φορώντας την κόκκινη φανέλα», υπογράμμισε ο Κρίστιαν Έρικσεν, στην πρώτη τοποθέτησή του.