Σας αποτυπώνουμε λοιπόν μια ανάγλυφη και αντιπροσωπευτική εικόνα του σύγχρονου επενδυτικού τοπίου της χώρας, των σοβαρών ξένων θεσμικών επενδυτών και των εκπροσώπων του έθνους και της κυβέρνησης!

Όταν έχεις όλους αυτούς, γιατί άραγε να πας να δεις τον Σεφερλή στο Δελφινάριο;

Νίκος Σταθόπουλος

Ο partner της BC Partners Νίκος Σταθόπουλος που λικνίζεται σε πάρτι στο Λονδίνο υπό τους ήχους της Δέσποινας Βανδή βγάζοντας σέλφι, γνωστός από τις τεράστιες επιχειρηματικές επιτυχίες του στη χώρα κατά το παρελθόν, μετά την αγάπη του για το στέμμα, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, επιδεικνύει ένα αστείρευτο πάθος για την Ευρωλίγκα, το μπάσκετ και την συνδρομητική τηλεόραση!

Και με τον δικό του τρόπο τα κατακτά όλα: κανάλια, επιχειρήσεις, παρουσιαστές…


Χάρης Θεοχάρης και επενδυτές του Ελληνικού!

Μας συστήθηκε ως ο αυστηρός τεχνοκράτης που θα μάζευε τους φόρους και θα έβαζε σε μια τάξη το φοροδοτικό σύστημα!

Στη συνέχεια ως ο κατάλληλος άνθρωπος για την εκτίναξη του ελληνικού τουρισμού!

«Συνελήφθη» ωστόσο ο Χάρης Θεοχάρης από την κάμερα σε στιγμές τρελού χορού, σε πάρτι της Lamda development, στα όρια της γραφικότητας που θυμίζουν αμερικανική παρωδία της δεκαετίας του 80!

Προφανώς αυτή είναι η εικόνα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να περνάνε προς τα έξω πρώην και νυν πρωτοκλασάτοι υπουργοί της!

Μαζί του συνοδοιπόροι στον τρελό χορό, που ξεπερνά κάθε μέτρο και κάθε όριο, αφηνιασμένοι ξένοι επενδυτές, καλεσμένοι για το project του Ελληνικού, πιθανότατα νέοι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων στον Πύργο (όχι της Ηλείας)!

Να τους χαίρεται ο μάνατζερ Αθανασίου όλους μαζί!

Νότης Μηταράκης: ο υπουργός – ηθοποιός!

Πραγματικά δεν είμαι σίγουρος για να σας πω αν ο Νότης Μηταράκης είναι υπουργός – ηθοποιός ή ηθοποιός που υποδύεται τον υπουργό!

Σε κάθε περίπτωση, το ταλέντο του είναι αστείρευτο, όχι μόνο στις απευθείας αναθέσεις και στις μοιρασιές τεχνικών έργων, μπίζνες σεκιούριτι – ασφάλειας, δομές και τρόφιμα, αλλά και στην υποκριτική, σε βαθμό που να φημολογείται ότι ο Μάρκος Σεφερλής μόλις τον είδε να εμφανίζεται σε σίριαλ του Antenna τού πρότεινε να συμπρωταγωνιστήσουν σε επιθεώρηση στο Δελφινάριο το καλοκαίρι του 2023, όταν και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι άνεργος!

Ο «άγνωστος» υπουργός!

Η φωτό αυτή, με το ερωτηματικό, αντιπροσωπεύει τον «άγνωστο υπουργό», όχι έναν αλλά πολλούς, όπως ο «άγνωστος στρατιώτης» στο Σύνταγμα!

Όλους αυτούς τους πατέρες του έθνους, που συνεπαρμένοι από την μέθη της επίκτητης και προσωρινής εξουσίας, το έριξαν στην ντόλτσε βίτα, τα επώνυμα μοντέλα, τις τραγουδιάρες, τις tv περσόνες και τις γραμματείς των πολιτικών (και όχι μόνο) γραφείων τους.

Ημέρες παρακμής που θυμίζουν την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας!

Διαβάστε ακόμη: