Επειδή στην πιάτσα κυριαρχεί η εντύπωση ότι το Μαξίμου έχει μείνει ακυβέρνητο καράβι μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, σας πληροφορώ ότι (όπως με διαβεβαιώνουν οι πηγές μου που ξέρετε ότι είναι απόλυτα αξιόπιστες) η μάχη των «επιγόνων» έχει κριθεί και «Γενικός Νταραβεριτζής» έχει αναλάβει ο πάλαι ποτέ στενός φίλος του Πίνατ (στην πραγματικότητα ο μόνος του φίλος στο Μέγαρο και τα υπόγεια του) Γεώργιος Γεραπετρίτης!

Ο περίφημος καθηγητής έχει εσχάτως αναλάβει πλήρη καθήκοντα σε πλήθος τομέων δράσης, που θεωρητικά πάντοτε ανήκουν στην αρμοδιότητα άλλων υπουργών, τους οποίους και προφανώς παρακάμπτει! Εκτός και αν έχει λάβει εξουσιοδότηση άνωθεν, οπότε αλλάζει το παιχνίδι και θα πρέπει να το συνεκτιμήσουμε συνολικά!

Ο Υπ. Επικράτειας «αρμόδιος» για τον Φράχτη του Έβρου, που τυπικά ανήκει στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο!

Ο αγαπητός και συμπαθής καθηγητής (που κάποια στιγμή έκανε κάποιες περίεργες ερωτήσεις στους τελευταίους ορόφους της Λεωφόρου Κατεχάκη, όπως μου κελάηδησε ένα πουλάκι) φέρεται να έλεγε λοιπόν τις προάλλες σε φιλική παρέα σχετικά με το έργο μαμούθ του «Φράχτη του Έβρου» ότι «ποιος Θεοδωρικάκος;», «από τη δική μου έγκριση θα περάσει το έργο»!!!

Αληθεύει; Ναι ή όχι; Ο Φράχτης του Έβρου παραμένει υπό την αρμοδιότητα του Υπ. Προστασίας του Πολίτη ή πέρασε στον έλεγχο του εκλεκτού νομικού Υπ. Επικράτειας; Παρακάμπτεται ο Θεοδωρικάκος ναι ή όχι; Ισχύει τελικά ότι ο αξιότιμος κύριος καθηγητής έχει πλέον αναδειχθεί σε Γενικό Νταραβεριτζή όλης της Επικράτειας;

Διαβάστε ακόμη: