Διάβαζα τις προάλλες σε ένα ειδησεογραφικό σάιτ για κάποιες εισροές κεφαλαίων στα ταμεία της Ιντρακάτ! Διαβάζω το κείμενο και τι βλέπω; Έκτακτα έσοδα 1,5 εκατ. ευρώ!!!

Όπως αντιλαμβάνεστε αρχικά απογοητεύτηκα γιατί ο τίτλος με προιδέαζε για κάτι πολύ περισσότερο και εντυπωσιακό!

Έλα όμως που όπως στη συνέχεια ανακάλυψα, υπάρχει «ψαχνό» στην υπόθεση!

Όχι φυσικά τα «ψιλά για το Σαββατοκύριακο» στα οποία αναφερόταν το εν λόγω ιντερνετικό μέσο, αλλά «χοντρά», πολύ «χοντρά» που έρχονται πράγματι να ενισχύσουν τα ταμεία της τεχνικής – και όχι μόνο- εταιρίας που υπό τη νέα Διοίκηση της λειτουργεί πολύ – μα πάρα πολύ- επιθετικά.

Ανατροπή των οικονομικών δεδομένων και στροφή (υπό τη νέα Διοίκηση) στην κερδοφορία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης στην Ιντρακάτ κατακυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα το ποσόν των 26 εκατ. ευρώ που της επιδικάστηκε δια μέσω της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού ως προς την επίδικη υπόθεση με την Rowland που είχε τελματώσει επί 3 χρόνια!

Έτσι, με την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής μπαίνουν άμεσα στα ταμεία της Ιντρακάτ 26 εκατ. ευρώ, τα οποία και θα αντισταθμίσουν και με το παραπάνω τυχόν καταγεγραμμένες ζημιές από το προηγούμενο χρονικό διάστημα και την προηγούμενη διοίκηση που πιθανόν να προκύψουν με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων!

Οι 3 εκπλήξεις, σε Ελλάδα και εξωτερικό, των Εξαρχο- Μπακοκαυμενάκηδων!

Και μια ο λόγος για την Ιντρακάτ, σας συνεχίζω με ένα ακόμη σημαντικό νέο, πέραν της τεράστιας επιτυχίας επιδίκασης των 26 εκατ. ευρώ!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ότι οι Εξαρχο- Μπακοκαυμενάκηδες σχεδιάζουν 3 μεγάλες εκπλήξεις για την Ιντρακάτ και τους μετόχους της, εκ των οποίων η μία αφορά στην Ελλάδα και οι δύο στο εξωτερικό! Περισσότερα προς το παρόν δεν μπορώ να σας αναφέρω αφού οι σχετικές κινήσεις και συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη…

Διαβάστε ακόμη: