Η Coinbase Financial Markets, Inc. έχει εξασφαλίσει ρυθμιστική έγκριση από την National Futures Association (NFA), έναν αυτορυθμιζόμενο οργανισμό που έχει οριστεί από την CFTC, για τη λειτουργία ενός Futures Commission Merchant (FCM) και την παροχή πρόσβασης σε επιλέξιμους πελάτες των ΗΠΑ σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων από τις πλατφόρμες της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας οι πελάτες της Coinbase θα μπορούν σύντομα να έχουν άμεση πρόσβαση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μέσω των χρηματοοικονομικών αγορών της Coinbase.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει, “στην Coinbase, πιστεύουμε ότι η ρύθμιση και η διαφάνεια είναι κρίσιμες και οικοδομούν εμπιστοσύνη για μεμονωμένους πελάτες και ιδρύματα. Η πρόσβαση σε μια αγορά παραγώγων κρυπτονομισμάτων που ελέγχεται από το CFTC είναι απαραίτητη για την απελευθέρωση σημαντικής ανάπτυξης και για τη διευκόλυνση της ευρύτερης συμμετοχής στην κρυπτοοικονομία.”

Η Coinbase θα είναι πλέον ο πρώτος εγγενής ηγέτης κρυπτονομισμάτων που θα προσφέρει απευθείας παραδοσιακές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε spot παράλληλα με ρυθμιζόμενα και μοχλευμένα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων, σε μια ολοκληρωμένη λύση συναλλαγών για τους επαληθευμένους πελάτες της.

Διαβάστε ακόμη: