Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προχώρησε σε νέες δηλώσεις για την περίοδο, κατά την οποία η ίδια νόμιζε ότι είναι έγκυος στο «Super Κατερίνα».

Το μοντέλο εξήγησε ότι είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης, τονίζοντας παράλληλα, ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι που την αφορά. «Νομίζαμε ότι είμαι έγκυος. Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Πήραμε ένα τεστ… αρνητικό, πήραμε και ένα δεύτερο… και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός “έτσι πρέπει”» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τις προάλλες, έκανε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε σχετικά με μια ανάρτησή της, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι έγκυος.

«Επειδή με ρωτάνε, είσαι σε ενδιαφέρουσα; Επειδή είχες ανεβάσει μια φωτογραφία» της είπε η παρουσιάστρια. Το μοντέλο απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι όντως ήταν συμβαίνει αυτό. Με την Αλεξάνδρα την Παναγιώταρου, την κουμπάρα μου την Πωλίνα τη Νιάρχου, αλλά… Όλα καλά!».

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί

Σοκ για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη