Στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» του Alpha φιλοξενήθηκε ο Χάρης Βαφειάς το πρωί της Πέμπτης (08/02) και μεταξύ άλλων μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη το οποίο ήρθε, πριν από λίγα χρόνια, στη δική του κατοχή και το αξιοποίησε σαν επένδυση.

Χάρης Βαφειάς για σπίτι Κασσελάκη: «Νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης»

Πιο συγκεκριμένα, ο πλοιοκτήτης και επενδυτής του show του Ant1, «Dragons’ Den» σημείωσε πως «αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη που, όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης. Λέγαμε ”ποιος είναι αυτός;”, μας έλεγαν ”ο Κασσελάκης” και εμείς δεν τον ξέραμε. Άλλαξε δυο χέρια το σπίτι και πριν μερικά χρόνια το πήρα εγώ για επένδυση, όχι για κάτι άλλο».

«Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ γιατί ήταν τότε παιδάκι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Χάρης Βαφειάς στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε ακόμη: