Στη Γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να γυρίσει το βίντεο για το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία.

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δοκίμασε μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, τις νοστιμιές της κυρίας Γιάννας στην τοπική καντίνα που βρίσκεται επί χρόνια στη Γέφυρα των Σερβίων, παραγγέλνοντας σουβλάκια και λουκάνικα.

Οι δυο τους έκατσαν σε ένα από τα τραπεζάκια της καντίνας και ευχαριστήθηκαν το φαγητό τους με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, να αφήνει και ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

«Ήταν ευγενικοί και συμπαθητικοί» λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας που έφαγαν Κασσελάκης και Τάιλερ

«Την Κυριακή ήρθε ο κ. Κασσελάκης με τον σύντροφό του. Ξαφνικά παρουσιάστηκαν μπροστά μας. Ήταν πολύ ευγενικοί και οι δύο, αξιοπρεπείς, συμπαθητικοί και απλοί», λέει, μιλώντας στο MEGA, η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Ιωάννα Τσιώνα.

Όπως λέει η κα Τσιώνα, οι δυο τους ήταν εξαιρετικά απλοί και συμπαθείς, ρωτώντας για την περιοχή των Σερβίων και τη λίμνη, ενώ συνομίλησαν και με τους πολίτες που ήταν στο σημείο.

«Δεν βλέπεις κάθε μέρα κάποιον πολιτικό αρχηγό ενός κόμματος να τρώει σε μια καντίνα. Μονοί τους παρήγγειλαν, μιλούσαν με τον κόσμο, δίναν απαντήσεις».

«Έφαγαν σουβλάκια και λουκάνικα, ήπιαν το αναψυκτικό τους και ενώ έτρωγαν μιλούσαν με τον κόσμο».

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της καντίνας, Κασσελάκης και Τάιλερ σταμάτησαν στο σημείο για να δουν το πρόβλημα που κρατάει κλειστή τη γέφυρα, αλλά και για να γυρίσουν ένα σποτ για την Παιδεία.

«Περπάτησαν στη γέφυρα και οι δυο μαζί, είδαν το πρόβλημα, το εντόπισαν και γυρνώντας έφαγαν τα σάντουιτς και καθίσανε και αυτοί και παραγγείλανε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, περιμένουμε και τους άλλους αρχηγούς να έρθουν και τον πρωθυπουργό τον ίδιο».

Όπως έγινε γνωστό, το πουρμπουάρ που άφησαν φεύγοντας ήταν γενναιόδωρο.

Διαβάστε ακόμη: