Σε μια σπάνια εμφάνιση προχώρησε ο πατέρας του ΧριστόφορουΠαπακαλιάτη, στην οποία μίλησε για τον γιο του. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του Creta TV και αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του ηθοποιού στην υποκριτική, αλλά και την κακή διαχείριση στα οικονομικά του ζητήματα.

Μάλιστα απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή Ελένη, του MEGA, όπου και ακούγεται να λέει: «Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε».

Στην πορεία, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, είπε: «Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “ρε μπαμπά αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά».

Ενώ σχετικά με το πώς ο γιος του, αντιθμετωπίζει τη φήμη του, ο Μανώλης Παπακαλιάτης σχολίασε: «Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του. Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι κι αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι κι ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος».

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν -Το βίντεο που ανέβασε ο Παπακαλιάτης από Κέρκυρα

Διαβάστε ακόμη: