Η πριγκίπισσα της Σαξονίας, Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, έγραψε ιστορία καθώς έγινε το πρώτο μέλος βασιλικής οικογένειας που πόζαρε για το περιοδικό Playboy.

Σύμφωνα με την Xenia, οι «γαλαζοαίματοι» πρόγονοί της «σίγουρα θα ενέκριναν» την πράξη της.

Η 37χρονη Γερμανίδα παίρνει μια… πικάντικη πόζα στο εξώφυλλο του γερμανικού Playboy -τεύχος Μαρτίου- απλώνοντας ένα λευκό σεντόνι στο μισό της σώμα, ενώ αφήνει την άλλη πλευρά εντελώς γυμνή.

Playboy: Για πρώτη φορά μια πριγκίπισσα στο εξώφυλλο του διάσημου ανδρικού περιοδικού

Λίγο αργότερα αποχωρίστηκε το κάλυμμα, ποζάροντας τόπλες δίπλα σε μια πολυτελή πισίνα, καθώς φορούσε μια διάφανη λευκή φούστα με σκίσιμο μέχρι τη μέση.

Η Xenia δήλωσε στο περιοδικό ότι ήθελε να δείξει μέσα από τις φωτογραφίες της ότι «κάθε γυναίκα είναι όμορφη όπως ακριβώς είναι».

«Δεν χρειάζεται να προσαρμόζεσαι στις τάσεις ή να κάνεις επεμβάσεις στο σώμα σου μόνο και μόνο για να ευχαριστήσεις κάποιον» είπε, προσθέτοντας: «Έχω ραγάδες και είμαι περήφανη που τις δείχνω».

Η πριγκίπισσα είχε ισχυρή πίστη ότι ο αείμνηστος βασιλιάς της Σαξονίας θα διασκέδαζε με τη φωτογράφιση στο περιοδικό: «Μου τον περιέγραψαν ως πολύ χιουμοριστικό και αγαπησιάρικο. Οπότε σίγουρα θα ενέκρινε τη φωτογράφιση».

Το τεύχος Μαρτίου του Playboy Γερμανίας είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο, αλλά και στα καταστήματα. Περισσότερες φωτογραφίες διατίθενται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Στο τέλος της ημέρας, η Xenia δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένη με τον εαυτό της, αρκεί να είναι υγιής: «Μου αρέσει καλύτερα το σώμα μου όταν λειτουργεί και δεν πονάω», καταλήγοντας πως: «Ποτέ δεν έχω καθορίσει πόσο πολύ μου αρέσει ο εαυτός μου με βάση την εμφάνισή μου».

Αυτό λοιπόν, που αξίζει να σημειωθεί είναι πως εστεμμένες των διαγωνισμών ομορφιάς έχουν περάσει αρκετές από το Playboy, πρώτη φορά όμως μια γαλαζοαίματη, έστω και χωρίς οικογενειακό θρόνο και με δύσκολα χρόνια, φωτογραφίζεται στις σελίδες του ανδρικού περιοδικού.

Διαβάστε ακόμη: