Η Printec, κορυφαίος πάροχος στον χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, με παρουσία σε 16 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, παρουσιάζει το bizwire, μία νέα all-in-one πλατφόρμα πληρωμών.

Το bizwire ανήκει στην κατηγορία ιδιοπαραγόμενων προϊόντων της Printec και πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης πληρωμών με έμφαση στις κάρτες στόλου. Αποτελεί την επόμενη γενιά της λύσης Watch4FMS, η οποία  έχει ήδη εδραιωθεί στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια, και χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες με παρουσία στην Ελλάδα. Κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως οι EKO, Coral, AVIN, Aegean και Elin, καθώς και διεθνείς εκδότες καρτών, όπως ενδεικτικά οι EuroShell, Routex, AS24, DKV, UTA και Eurowag  επιλέγουν το συγκεκριμένο προϊόν για περισσότερα από 30 χρόνια. Η Printec θέλοντας να επιστρέψει την εμπιστοσύνη των πελατών της, επανεπένδυσε στο προϊόν αυτό, το εκσυγχρόνισε και του άλλαξε την ταυτότητα, και παρουσιάζει σήμερα το bizwire. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν άλλαξε μόνο το όνομα και το branding, αλλά και το ίδιο το προϊόν, το οποίο προσαρμόστηκε στις νέες τεχνολογίες και στις σύγχρονες τάσεις. Η λύση έχει ήδη δοκιμαστεί και σε άλλες χώρες που δραστηριοποιείται η Printec και μάλιστα, πρόσφατα επεκτάθηκε και σε χώρες της Αφρικής.

Το ανανεωμένο «προϊόν» της Printec έρχεται να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, προσεγγίζοντας μια διευρυμένη διεθνή αγορά. Πολλοί πελάτες της εταιρείας προχωρούν στη μετάβασή τους από παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα στο bizwire, ως μέρος της διαδικασίας του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Χάρη στην ευελιξία που παρέχει, μπορεί να καλύψει όλα τα στάδια λειτουργίας από την έκδοση και την αποδοχή των καρτών, μέχρι την online παρακολούθηση των συναλλαγών, και την εκκαθάρισή τους. Με πάνω από 500.000 κάρτες σε κυκλοφορία που γίνονται αποδεκτές σε περίπου 5.000 φυσικά σημεία σε 21 χώρες, το bizwire αποτελεί μια μεγάλης κλίμακας, αξιόπιστη πλατφόρμα πληρωμών.

«Στην Printec, αναζητούμε συνεχώς τρόπους να καινοτομούμε και να προσφέρουμε νέες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για το rebranding του Watch4FMS σε bizwire, ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών για πολλές και διαφορετικές ανάγκες πέραν από τις κάρτες στόλου. Δημιουργήσαμε το bizwire ως μία λύση που προσφέρει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες στους πελάτες μας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους, ακόμα και για την περίπτωση δημιουργίας gift ή προπληρωμένων καρτών. Με σύνθημα το “transactions made easy” το bizwire εξυπηρετεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια, κάνοντας όλες τις συναλλαγές να γίνονται τελικά εύκολα. Η πρόσβαση, δε, στα δεδομένα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, ενώ η επεξεργασία και το reporting γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα», σχολιάζει σχετικά με το rebranding ο Κωνσταντίνος Καλογεράκης, Group Business Development Manager στην Printec.

Υπενθυμίζεται ότι η Printec διαθέτει μια έμπειρη μονάδα ανάπτυξης προϊόντων που εργάζεται πάνω σε καινοτόμες λύσεις, κυρίως σε software για λύσεις πληρωμών και μηχανήματα self-service. Αφορούν κυρίως τερματικά POS, ΑΤΜ, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, infokiosk και ψηφιακή σήμανση, ενώ η πρώτη εφαρμογή ήταν η κάρτα στόλου που εξελίχθηκε σε all-in-one πλατφόρμα πληρωμών. Σημειώνεται πως το Watch4FMS είναι ιστορικά ένα από τα πρώτα προϊόντα της Printec και βρίσκεται στην αγορά από το 1993.

Διαβάστε περισσότερα