Σοβαρά προβλήματα που συνοδεύονται από καταιγισμό διαμαρτυριών πελατών, αντιμετωπίζει σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφουν οι ίδιοι νέα εφαρμογή για κινητά μεγάλης τράπεζας που τέθηκε πριν λίγες μέρες σε κυκλοφορία με στόχο να διευκολύνει τους πελάτες της .

Η εφαρμογή που τέθηκε σε λειτουργία χωρίς -ευτυχώς – να καταργήσει την παλιά «πλατφόρμα», μοιάζει να σχεδιάστηκε για …πελάτες σούπερ μάρκετ, αφού σε αυτήν επικρατούν διάφορα εντυπωσιακά γραφικά χωρίς όμως να διευκολύνουν τους χρήστες της στο βασικό σκοπό τον οποίο πρέπει να επιτελεί .

Αντίθετα όπως προκύπτει από τις αναφορές των χρηστών, δυσκολεύει την πρόσβαση σε σύγκριση με την ήδη υφιστάμενη, δεν δίνει σαφή εικόνα των υπηρεσιών που απαιτεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή.

Έτσι «πάει στράφι» και η αναφορά της τράπεζας πως με τη συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει «αναβαθμισμένη τραπεζική εμπειρία με απλότητα, ασφάλεια, αμεσότητα και ευκολία».

Τα σχόλια που δημοσιεύονται για την εφαρμογή είναι ιδιαίτερα καυστικά και προφανώς πρέπει να προβληματίσουν τα στελέχη της συγκεκριμένης τράπεζας ώστε σύντομα να κάνουν κινήσεις επανόρθωσης. Ιδού αποσπάσματα μερικών από αυτά:

ΑΚ : Χάλια κολλάει όλη την ώρα
Vr : Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν μπαίνουν χρήματα στο λογαριασμό.
ΜΦ : Ευτυχώς που λειτουργεί ακόμη η παλαιότερη εφαρμογή.
ΚΑNEL : Δεν λειτουργεί το quick login με QR code για γρήγορη σύνδεση στον υπολογιστή από το κινητό με δακτυλικό αποτύπωμα.
Fanis : Ολόκληρη τράπεζα και δεν σας κόβει να φτιάξετε μια εφαρμογή.
ΒΜ : Στην πιστωτική κάρτα δεν εμφανίζονται οι κινήσεις είναι στο κάτω μέρος της οθόνης και δεν κάνει scroll up για να εμφανιστούν.
VB : Η προηγούμενη εφαρμογή είχε τα έξοδα ανά μήνα και ανά λογαριασμό , ενώ αυτή όχι .
Cris : Δύσχρηστη καμιά σχέση με την παλιά που ήταν μακράν η καλύτερη όλων των τραπεζών. Η νέα εφαρμογή εξαιρετικά «μπερδευτική».

Σε πολλές από τις παρατηρήσεις των χρηστών η αρμόδια διεύθυνση της Τράπεζας , απαντά και δηλώνει ότι θα τις λάβει υπόψη της , άρα παραδέχεται πως υπάρχει πρόβλημα. Αλλά γιατί πριν την παραδώσουν προς χρήση ανακοινώνοντας μάλιστα και ημερομηνία λήξης για την παλιά εφαρμογή δεν την «έτρεχαν» πρώτα πειραματικά;

Διαβάστε περισσότερα