Την απόφασή του να παραιτηθεί από την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ανακοίνωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στην πολύκροτη υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

«Ο εντολέας μου, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών», αναφέρει σε ανακοίνωση ο συνήγορός του τονίζοντας πως δρομολογούνται οι διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν θα δώσει ούτε Πανελλήνιες

Επιπλέον, διευκρινίζει ότι «για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Να σημειωθεί ότι η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τη δολοφονία της συζύγου του ήταν σε εξέλιξη και στο ακροατήριο είχαν καταθέσει ήδη σημαντικοί μάρτυρες της υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμη: