Το Σάββατο το βράδυ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τελευταίο μεγάλο αθλητικό γεγονός της σεζόν, το οποίο δεν είναι άλλο από τον τελικό του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ.

Δύο μέρες νωρίτερα όμως, έχουμε και ένα άλλο.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sex που θα διεξαχθεί στην Σουηδία και στο οποίο θα συμμετέχουν 20 άνδρες και γυναίκες από διαφορετικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Μεταξύ αυτών θα είναι και η πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, Barbie Sins, ενώ την χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Nek Sinner που έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγες παραγωγές του sugarbabes.tv.

Η διοργάνωση που θα θυμίζει κάτι από reality και έχει την βοήθεια του «Swedish sex Federation» θα προβάλλεται ζωντανά online και όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θα μπορούν να ψηφίζουν για το ποιοι ξεχωρίζουν και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν.


Εκτός όμως από τις ψήφους του κοινού, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πείσουν για τις ικανότητές τους και τους 5 κριτές που θα υπάρχουν, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση του reality ενηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα