Η Πενέλοπε Κρουζ φωτογραφήθηκε με κομψό ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει στα 49 της. Γοητευτική και ανεπιτήδευτα σέξι μας βάζει σε φουλ καλοκαιρινή διάθεση.

Ταλαντούχα, λαμπερή, γοητευτική και απόλυτα σικάτη, η Πενέλοπε Κρουζ μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση και την πηγαία κομψότητά της.

Η Πενέλοπε Κρουζ, εκτός από μια σπουδαία πορεία στον χώρο του κινηματογράφου, εντυπωσιάζει κάθε φορά και με τις στιλιστικές επιλογές της, που φαίνεται να ισορροπούν ανάμεσα στο λαμπερό γκλάμουρ και την ανεπιτήδευτη φινέτσα. Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της το 1991 όταν ήταν 16 ετών στην τηλεόραση και ένα χρόνο μετά έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Jamón, Jamón, στο πλευρό του Χαβιέρ Μπαρδέμ. Οι ρόλοι της στις ταινίες Vanilla Sky με τον Τομ Κρουζ και Blow με τον Τζόνι Ντεπ την απογείωσαν στο παγκόσμιο στερέωμα και εξασφάλισαν την πορεία της ως διεθνής σταρ.

Αυτή τη φορά, η Πενέλοπε Κρουζ εμφανίζεται στις σελίδες της γαλλικής έκδοσης του Marie Claire με στιλάτα και κομψά μαγιό, εντυπωσιάζοντας τους αναγνώστες του περιοδικού αλλά και τους θαυμαστές της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Πριν από λίγες μέρες η βραβευμένη ηθοποιός και μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ έσβησε τα 49 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, διατηρώντας αμείωτα το σεξαπίλ και τη γοητεία της.

Μεταξύ άλλων, η Πενέλοπε Κρουζ φωτογραφίζεται με ολόσωμα μαγιό από τους οίκους Chanel -με τον οποίο διατηρεί στενή συνεργασία εδώ και πολλά χρόνια- και Eres, αποπνέοντας καλοκαιρινή κομψότητα και διαχρονικό elegance. Η ανάρτηση της ηθοποιού γέμισε με likes από τους θαυμαστές της, ενώ τα κομμάτια που φορά μάς χάρισαν το απαραίτητο summer inspo.

Διαβάστε περισσότερα