O επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, δήλωσε το πρωί της Τρίτης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία ‘’επώδυνη εγκυμοσύνη’’, ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπολότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση».

Ο κ. Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σχετικά με το ζήτημα των διαγραφών, σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εξελέγη ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε ο κ. Αποστολάκης, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».

Διαβάστε ακόμη: