Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη, τόνισε ότι η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια θα συζητηθεί στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα, σημειώνοντας ότι «θα υπάρξει διάλογος» και πως «ο καθένας έχει την άποψη και τη συνείδησή του».

Αναφερόμενη στη ρύθμιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η κυρία Αποστολάκη είπε: «Ο καθένας άνθρωπος έχει την άποψή του, τη συνείδησή του, φυσικά θα υπάρξει διάλογος στο ΠΑΣΟΚ, θα γίνει σήμερα μια Κοινοβουλευτική Ομάδα για το ζήτημα αυτό».

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Παρασκευαΐδη στην ΕΡΤ και το αίτημα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μαρινάκη να καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τη δήλωση αυτή, υπογράμμισε: «Είναι και οι δύο εξόχως εξασκημένοι στον πολιτικό αντιπερισπασμό άρα δεν νομίζω ότι δημιουργεί εντύπωση σε κανέναν ο τακτικισμός και τα κόλπα του κ. Γεωργιάδη και του κ. Μαρινάκη. Θα προέτρεπα τα δύο αυτά στελέχη της ΝΔ να περιοριστούν στο να ασχολούνται με τα του οίκου τους και να αφήσουν τα άλλα κόμματα, έχουνε δομές και εσωτερική λειτουργία, διάλογο και δημοκρατία για να ασχοληθούν αυτά με τις ιδέες που υπάρχουν μέσα σε αυτά. Διάβασα τη δήλωση του κ. Παρασκευαΐδη και έχω να σας πω ότι είναι μια δήλωση που δεν απηχεί όχι μόνο την κεντρική πολιτική αντίληψη και ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείσα αν έχει νόημα η κομματική πειθαρχία, η Μιλένα Αποστολάκη απάντησε: «Σε ζητήματα αυτού του περιεχόμενου που αναφέρονται καταρχήν στην συνείδηση κάποιου ανθρώπου παρότι αφορά ένα ζήτημα δικαιωμάτων και κατά την άποψή μου στα δικαιώματα δεν χωρούν πλειοψηφίες και μειοψηφίες, είναι κατά την άποψή μου αυτονόητο παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι είναι ένα ζήτημα στο οποίο η κομματική πειθαρχία θα είχε θέση».

Ακόμα, καταλόγισε στην κυβέρνηση έλλειψη πολιτικής για την κοινωνική κατοικία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Παραπολιτικά 90,1» για τις τιμές των ενοικίων, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφερε πως η μη ρύθμιση των Airbnb και η Golden Visa, που επιδρά στο χρηματιστήριο στέγης στην Ελλάδα, ωθούν τα ενοίκια στα ύψη.

Διαβάστε ακόμη: