Ο  νέος Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έπιασε από πολύ νωρίς το πρωί δουλειά στα νέα του καθήκοντα ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο κ. Γεωργιάδης σήκωσε νωρίς τα μανίκια, όπως είχε ζητήσει από όλους τους υπουργούς ο πρωθυπουργός και 7:30 η ώρα πέρασε το κατώφλι του Υπουργείου Εργασίας για να πιάσει δουλειά.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Υπουργός Εργασίας μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν απ’ έξω, υπογραμμίζοντας ότι «πρώτη προτεραιότητα να κάνουμε τη ζωή των εργαζομένων καλύτερη» ενώ τόνισε πως «Όλες οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν στο ακέραιο».

Συνεδριάζει το νέο Υπουργικό Συμβούλιο

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην συνέχεια μετέβησαν στα νέα τους πόστα για να αναλάβουν τα χαρτοφυλάκια από τους προκατόχους τους, υπηρεσιακούς υπουργούς.

Αργότερα, στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα