Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκτός από την Ελένη Καρακάση, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε και η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της φοβούμενη την έκθεση, τον σύζυγό της, αλλά και την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία συμμετέχει.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη, έκανε στο πλατό του «the 2Night show» αρχικά μια αναδρομή στο παρελθόν και τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη. Οι γονείς της είχαν έναν κινηματογράφο και κάπως έτσι από πολύ νωρίς μπήκε μέσα το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Παρ΄όλα αυτά, η ίδια τονίζει ότι απομυθοποίησε το σινεμά καθώς ήταν παρούσα στην αγοραπωλησία των ταινιών.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι γονείς της απόρησαν όταν η ίδια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. «Όταν ανακοίνωσα στους δικούς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, απόρησαν γιατί ήμουν καλή μαθήτρια και περίμεναν ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο».

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Ο φόβος της έκθεσης

Στην καριέρα της έχει κάνει μία ταινία μεσαίου μήκους. Μετανιώνει, όπως δήλωσε, για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός της αγελάδας» αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

«Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε για τα «όχι» που είπε στην καριέρα της, την υποκριτική και τον άντρα της

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Αντιγόνη Δρακουλάκη μίλησε για τα «όχι» που είπε στην καριέρα της, την υποκριτική και τον άντρα της για τον οποίο είναι περήφανη.

«Δεν ήμουν φαν του γάμου»

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, είναι 11 χρόνια μαζί. Μέχρι και σήμερα ο γάμος για εκείνη είναι ένα πραγματικό «μυστήριο» και διαφορετικό από τις ρομαντικές ιστορίες των σινεμά. «Υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές» παραδέχεται.

«Δεν ήμουν φαν του γάμου εξαρχής. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει κανείς να φτιαχτεί σαν προσωπικότητα και στην καριέρα του και μετά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου» είπε αρχικά η Αντιγόνη Δραγούμη ενώ συμπλήρωσε πόσο θαυμάζει τον σύζυγό της καθώς αυτός είναι χειρουργός στο επάγγελμα. «Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Αντιγόνη Δρακουλάκη εδώ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.