Με χαλάρωση των περιορισμών θα τελούνται γάμοι και βαφτίσια τον Ιούνιο.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων της άρσης των μέτρων του lockdown, ο Άκης Σκέρτσος γνωστοποίησε ότι πλέον θα ισχύουν νέοι κανόνες για τους γάμους και τις βαφτίσεις.

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ δήλωσε ότι θα πραγματοποιούνται γάμοι, βαφτίσια και δεξιώσεις, ενώ για τις πρώτες δύο κατηγορίες θα επιτρέπονται έως και 100 άτομα μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

6 Trends για μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου! | Ι LOVE STYLE

Χαμός κρατήσεων στα κέντρα δεξιώσεων για το καλοκαίρι

Σαν… έτοιμα από καιρό φαίνεται πως ήταν τα ζευγάρια για απόφαση αυτή, μιας και τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται «χαμός» από κρατήσεις για το καλοκαίρι.

Τα μηνύματα από τις επιχειρήσεις δεξιώσεων γάμου για το καλοκαίρι του 2021 είναι πολύ αισιόδοξα, καθώς τουλάχιστον στο επίπεδο των κρατήσεων η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Μάλιστα, οι παράγοντες της αγοράς δηλώνουν ότι από τις 15 Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Δεξίωση γάμου σε κτήμα - Gamos Oneiro

Sold – out τα κέντρα δεξιώσεων

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Αυγούστου και τα δύο πρώτα του Σεπτεμβρίου είναι η καλύτερη περίοδος για τα κέντρα δεξιώσεων, και σύμφωνα με όσα δηλώνουν στο STAR επαγγελματίες του κλάδου, οι περισσότεροι χώροι είναι sold – out.

Οι κρατήσεις έχουν αρχίσει από τον Φεβρουάριο, μετά τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη στη Βουλή, που είχε εκτιμήσει ότι οι επιχειρήσεις διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως τα κτήματα και οι εταιρείες catering θα επαναλειτουργήσουν στις αρχές Μαΐου.

Μετά το άνοιγμα της εστίασης η ζήτηση αυξήθηκε ακόμα περισσότερο.

Δεξιωση γάμου πάνω στη θάλασσα - MyWeddingstar.gr

Κοινή εκτίμηση των επαγγελματιών του κλάδου είναι πως οι περσινές μεταφορές εκδηλώσεων έχουν αυξήσει τη «ζήτηση» για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γαλάνης Μιχόπουλος, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων & Catering (ΕΝΙΚΚ), δήλωσε πως στα κτήματα της Αττικής «οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι ελάχιστες, καθώς οι περσινές μεταφορές εκδηλώσεων και η φετινή ζήτηση έχουν αυξήσει τις κρατήσεις για το καλοκαίρι».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.