Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Ελένη Καρακάση που υποδύεται την «Ρίζω» στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ αποκάλυψε και τι θα δούμε στην συνέχεια. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε και για τον εκρηκτικό, όπως είπε, χαρακτήρα της που…«της είχε βγάλει το όνομα».

Ελένη Καρακάση: Θα γίνουν τρεις δολοφονίες στις Άγριες Μέλισσες

«Τρεις δολοφονίες θα συμβούν στο Διαφάνι!», είπε η Ελένη Καρακάση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος την ρώτησε αμέσως μετά αν θα δούμε εξελίξεις στους έρωτες και τους χωρισμούς του πετυχημένου σήριαλ. Η ηθοποιός απάντησε κατηγορηματικά «όχι» στην ερώτηση. Οι σχέσεις λοιπόν θα μείνουν ως έχουν από ό, τι φαίνεται, κάτι που δεν θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, καθώς έχουν δεθεί με τα ζευγάρια του σήριαλ.

«Όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των Άγριων Μελισσών, ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό. Για το τέλος της δεύτερης σεζόν ό,τι διαβάζω είναι εγκεφαλικά. Θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει.», δήλωσε στο πλατό του «the 2Night show» η Ελένη Καρακάση όσον αφορά την συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες.

Ελένη Καρακάση - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα γίνουν τρεις δολοφονίες στις Άγριες Μέλισσες

«Μου ‘χει βγει το όνομα»

Στην συνέχεια η ηθοποιός μίλησε και για τον χαρακτήρα της που όπως λέει είναι «εκρηκτικός» κι αυτό πολλές φορές έχει δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα για την ίδια στην δουλειά της.

Μετά την αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες η Ελένη Καρακάση είπε: «Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή, βέβαια προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά ναι, μου έχει βγει το όνομα ότι «μην την πάρετε γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά». Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά είμαι πιο σκληρή δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις «Άγριες Μέλισσες» για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές».

 

Διαβάστε επίσης όσα είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία μεγάλωσε ως η «κόρη του πολιτικού Γιώργου Βουλγαράκη»:

Παυλίνα Βουλγαράκη: Το «βάρος» που κουβαλάει το επίθετό της

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.