Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη. Μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα καλλιτέχνις μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της εξαιτίας της πολιτικής ιδιότητας του πατέρα της αλλά και την πρώτη οντισιόν στην οποία έδωσε…ψεύτικο όνομα.

Η τρομοκρατική επίθεση που την στιγμάτισε

«Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης, τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω.. Δεν είχαμε για ένα χρόνο και κάτι σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα την φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις έχω συνδέσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος. Δεν το έζησα αυτό το φως γιατί υπήρχε αυτή η σκιά» είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη και συμπλήρωσε πως πλέον μπορεί να καταλάβει τον θυμό του κόσμου.

«Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση».

«Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε κι ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα είμαι η Βουλγαράκη. Ήμουν θολωμένη, ήταν άδικο να θυμώνουν μαζί μου. Μια προκατάληψη την βίωσα»

Παυλίνα Βουλγαράκη: Το επίθετο και η πρώτη οντισιόν

Μιλώντας για το επίθετό της η Παυλίνα Βουλγαράκη λέει: «Το επίθετό μου θα το συγκρίνω με την μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα εγώ ξεκίνησα την πορεία μου στη μουσική. Μάλιστα δεν είπα το όνομά μου, στην πρώτη εκείνη οντισιόν!»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι τους εξαιτίας της πολιτικής ιδιότητας του πατέρα της και τον αντίκτυπο που είχε αυτό στην ίδια αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια

Παράλληλα, η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε στο πλατό του «the 2Night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην μητέρα της η οποία έπαθε καρκίνο ενώ όλα τα παιδιά της οικογένειας έγιναν ισχυρές προσωπικότητες.

«Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. ‘Ολη αυτή η στενοχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.