Ο Μιχάλης Σαράντης, πέρα από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ήταν ένας ακόμα καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτγολου στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, βραβευμένος με βραβείο Χορν, έδωσε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση.

Αναφέρθηκε επίσης, στη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Η Φαμίλια» και αποκάλυψε πως είπε το «ναι», σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του φίλου του σε μικρότερη ηλικία.

«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και τη ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα», σχολίασε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.youtube.com/watch?v=P37OIlUKk7Q

«Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στο πλαίσιο ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο. Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμαστε πολύ κοντοί».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, σε άλλη του συνέντευξη, ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης μίλησε στη «Real news» και αποκάλυψε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Μαίρη Μηνά και ότι ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Στο θέατρο, εδώ και καιρό, και τώρα πλέον και στην τηλεόραση. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός. Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Σαράντης θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο ταλαντούχα ονόματα στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, όντας απόφοιτος από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.