Στο πλατό του «the 2Night show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Πηνελόπη Πλάκα η οποία έδωσε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό της και τη σχέση τους που μετράει ήδη 3 χρόνια, τα επαγγελματικά της, περιέγραψε πως πέρασε την καραντίνα ενώ αποκάλυψε πώς βίωσε την κατάθλιψη που την «έκλεισε» σπίτι για 7 μήνες.

Η Πηνελόπη Πλάκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ηθοποιός που, αυτήν την περίοδο, συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αν και ευτυχισμένη, δεν νιώθει ακόμα έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μητέρα. «Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια. Δεν είμαι έτοιμη να παντρευτώ και να γίνω μητέρα, έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Πλάκα.

Πηνελόπη Πλάκα - Κατάθλιψη - Η αποκάλυψη στον Αρναούτογλου

Η κατάθλιψη

Η Πηνελόπη Πλάκα αποκάλυψε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι κάποια περίοδο έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης χωρίς όμως να το καταλαβαίνει ενώ την «έσωσε» από αυτό μια γειτόνισσα.

«Με κάτι που έγινε στην προσωπική μου ζωή αποφάσισα να μην ζορίζομαι και να μην αγχώνομαι. Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτή τη στιγμή δεν πάω αλλά θα πάω. Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης. Δεν καταλάβαινα τι έχω. Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε ψυχολόγος. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε τι θα γίνει και κυριολεκτικά με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.