Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ τονίζει πως «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.
Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Πάντως, εντύπωση προκαλέι το γεγονός ότι η Ερτ δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του ηθοποιού αλλά αυτό ίσως να έχει να κάνει με το εξώδικο που είχε στείλει ο Πέτρος Φιλιππίδης στα κανάλια, «προληπτικά» πριν ακόμα να είχε γίνει καμία καταγγελία εις βάρος του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Δείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του αλλά και τις καταγγελίες εις βάρος του

https://radar.gr/article/70489/eksitirio-apo-to-ygeia-pire-o-petros-filippidis
https://radar.gr/article/69774/petros-filippidis-14-akomi-gynaikes-etoimazontai-gia-kataggelies