Νέες προτάσεις μυθοπλασίας που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον για να τις εντάξουν στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν αναζητούν τους τελευταίους μήνες οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1.

Πέρα από τις δραματικές σειρές «Μάγισσα» και «Ψυχοκόρες», το φθινόπωρο θα κάνει πρεμιέρα στον σταθμό και το νέο σίριαλ που φέρει τον τίτλο «Ένας από εμάς», το οποίο βασίζεται στην επιτυχημένη αργεντίνικη σειρά «Εl primero de nosotros».

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα βρίσκεται ο Πιέρρος Ανδρακάκος («Σώσε με», «Ταμάμ», «Οι Βασιλιάδες» κ.ά.), ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται κάστινγκ ώστε να αποφασιστεί ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

Σύμφωνα με τον πρώτο σχεδιασμό του καναλιού, η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Με βάση το σενάριο, παρακολουθούμε τη ζωή έξι κολλητών φίλων κοντά στα 40, που αλλάζει δραματικά όταν ένα βράδυ που πηγαίνουν για δείπνο ένας από αυτούς αρχίζει να μην αισθάνεται καλά και λιποθυμά.

Τότε τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τούς ανακοινώνουν πως πάσχει από μια ανίατη ασθένεια. Τα μέλη της παρέας σοκάρονται και συνειδητοποιούν πόσο κοντά βρίσκεται ο θάνατος με αποτέλεσμα να αλλάζουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα