Τραβάνε σε όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνουν μια αγάπη που πήγε λάθος και ξεκινούν απ την αρχή. Μπορεί μέσα στο 2022 να είχαμε μερικούς  «τρανταχτούς» χωρισμούς που απασχόλησαν τα διεθνή media όπως οι: Shakira και Gerard Pique, Tom Brady και Gisele Bündchen, Leonardo Di Caprio και Camilla Morrone, Emily Ratajkowski και Sebastian Bear-McClard, αλλά και οι δικοί μας σελέμπριτις όπως η  Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά ή η  Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνυ Καλημέρη χώρισαν κι αυτοί σιγά σιγά τους δρόμους τους. Και ερχόμαστε στο 2023 που καλά καλά δεν έχει συμπληρώσει τον τέταρτο μήνα του και να που ήδη εντοπίσαμε τους πρώτους χωρισμούς.  Παρακάτω 6 ζευγάρια της εγχώριας showbiz που αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μέσα στο 2023.

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη

Ο πιο πρόσφατος χωρισμός που ανακοινώθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα είναι των ηθοποιών Αλέξανδρου Μπουρδούμη και Λένας Δροσάκη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα τέλη του 2018 όταν βγήκε με κοινή παρέα για ένα πρωτοχρονιάτικο ποτό μετά από παράσταση. Το 2020 ήρθε και η πρόταση γάμου που έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Hotel Ερμού  όπου τραγουδούσε η Βίσση. Ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο, γονάτισε και της έκανε δημόσια τη γαμήλια πρόταση. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα Βραχνέϊκα της Πάτρας, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με 25 καλεσμένους ενώ την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο και ο 2,5 χρονών σήμερα γιος τους, Αναστάσης. Τρία χρόνια μετά έδωσαν τέλος στη σχέση τους. Οι δυο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες ενώ σταμάτησαν να συγκατοικούν. Η Λένα Δροσάκη δήλωσε μετά το χωρισμό «Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να τη σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» ενώ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου:«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα».

Μαρκέλλα Γιαννάτου και Λευτέρης Χαρίτος

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα story της στο Instagram το Μάρτιο του 2023, ενώ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων, χωρίς να προσθέσει κανένα άλλο σχόλιο. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε και ο χωρισμός της με τον Λευτέρη Χαρίτο έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, γνωρίστηκαν στις 9 Ιουνίου, την ημέρα που ο Σπύρος είχε κηδέψει τον πατέρα του. Το απόγευμα τον κάλεσε η φίλη του και στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή στο μαγαζί της στο Χαλάνδρι όπου βρισκόταν και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος σύμφωνα με τις δηλώσεις τους. Μία εβδομάδα μετά ο δικηγόρος έκανε πρόταση γάμου στην Ελεονώρα και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες. Τον Φεβρουάριο του 2023 το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Πριν λίγες μέρες ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε σε συνέντευξη του ότι γίνεται να ξε- ερωτευτείς, αλλά δεν γίνεται να ξε- αγαπήσεις και ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ελεωνόρα που την θαυμάζει πολύ και δεν θα σταματήσει να πηγαίνει στις συναυλίες της. «Πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο και οι δύο κάνουν αυτοκριτική. Στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη» κατέληξε μεταξύ άλλων.

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Εκδρομή”. ‘Ολα ξεκίνησαν φιλικά μετά όμως η ηθοποιός « έπαθε εγκεφαλικό έρωτα» σύμφωνα με δήλωσή της. Το ωραίο στη σχέση τους ήταν ότι το πάνω χέρι άλλαζε συχνά. Μοιράζονταν οι ρόλοι, οι πρωτοβουλίες, οι αρμοδιότητες και αυτό νομίζε ο ηθοποιός ότι είναι ιδανικό σε μία σχέση. Αλλά μάλλον δεν αρκούσε. Μετά από 8 χρόνια η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης πήραν την απόφαση να χώρισαν τους δρόμους τους. Οι δύο συμπαθείς  ηθοποιοί εξακολουθούν να αναρτούν στα social media κοινές φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές και την καθημερινότητα τους. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την είδηση του χωρισμού δημόσια.

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Γνωρίστηκαν σε ένα αεροδρόμιο. Τον Νοέμβριο του 2019 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες που μαρτυρούσαν τον έρωτα του ζευγαριού. Τον Ιανουάριο του 2023 ωστόσο γνωστοποιήθηκε ο χωρισμός της τραγουδίστριας με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Η τραγουδίστρια μέσω  Instagram, τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι χωριστά λόγω ηλικιακής διαφοράς. Έγραψε μεταξύ άλλων: «Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός». Ο ποδοσφαιριστής με τη σειρά του έγραψε κι αυτός στον λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ ότι «σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες» και ότι ο μόνος στόχος του αυτή τη στιγμή είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια

Γνωρίστηκαν πριν χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2020 κι ενώ βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, με τα σκυλιά τους, ο Γιώργος Μαυρίδης -που είχε κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σ’ ένα από τα μπαλάκια τένις- έκανε την πρόταση γάμου στην τέως αγαπημένη του. Το Μάιο του 2022 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και εννέα μήνες μετά χώρισαν με συναινετικό διαζύγιο.

Διαβάστε περισσότερα