Παρακολουθώ με μεγάλη θλίψη είναι η αλήθεια, όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλουν μέσω διαρροών, οι πρωτοκλασάτοι (ο Θεός να τους κάνει!!!) νυν υπουργοί της κυβέρνησης να πείσουν ψηφοφόρους και κοινή γνώμη ότι έχουν εξασφαλίσει υπουργικά οφίτσια και για το μέλλον, αντί να τρέχουν στις εκλογικές τους περιφέρειες ως οφείλουν να μαζέψουν καμία ψήφο ούτως ώστε η ΝΔ να βγει πρώτο κόμμα με υψηλά ποσοστά και στην πραγματικότητα και όχι μόνο στις δημοσκοπήσεις …

Εκείνο που διαπιστώνω πάντως είναι ότι ο φίλος μου ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει μεγάλη πέραση!

Άλλες διαρροές τον φέρουν ως υπουργό Εσωτερικών, άλλες ως Παιδείας και άλλες ως Δικαιοσύνης!!!

Προφανώς ο Κυριάκος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση εσχάτως, λόγω του νομικού έργου και των φωτογραφικών τροπολογιών με τις οποίες ασχολείται!

Πάντως στο Μαξίμου δεν τον κρατάει!

Εκεί επιστρέφουν άλλοι, πιο αρεστοί στο στενό περιβάλλον με το οποίο συναναστρέφονται σε μόνιμη βάση, μεταφέροντας πληροφορίες για τρίτους!

Τα εκτός σχεδίου, που θέτουν σε ομηρία τους μικρούς και ο περιορισμός της δόμησης στο Π. Ψυχικό! Όλα υπέρ των μεγάλων συμφερόντων!

Ο αγαπητός Γεραπετρίτης, που ως γνωστόν πουσάρεται από την Διαπλοκή, τα ισχυρά συμφέροντα και τα παράκεντρα του Μαξίμου, μπλόκαρε στο παραπέντε την τροπολογία για μεταβατική διάταξη στα εκτός σχεδίου οικόπεδα, των οποίων δεν επιτρέπεται πλέον η δόμηση!

Και παρέπεμψε τυχόν νομική ρύθμιση στο μέλλον!

Εάν και πότε… Ξεκάθαρη εύνοια προς τις υφιστάμενες ιδιοκτησίες! Και εκτόξευση τιμών και υπεραξιών!

Παράλληλα αποδέχτηκε και πέρασε τη σχετική τροπολογία της τελευταίας στιγμής σχετικά με τα ύψη και την δόμηση στο Π. Ψυχικό!

Αφού βεβαίως πρώτα οι ημέτεροι μεγαλόσχημοι και εργολάβοι είχαν χτίσει τεράστιους όγκους μπετόν που ήδη έχουν αλλοιώσει τη φυσιογνωμία της περιοχής!

Θα έλεγε κανείς ότι κάπως αργά το θυμήθηκαν…

Η ουσία ωστόσο είναι, αγαπητέ Γεραπετρίτη, ότι αφού ευνοήθηκαν πρώτα τα μεγάλα συμφέροντα στη συνέχεια φροντίσατε να κατοχυρώσετε τα κεκτημένα τους, καταργώντας τα ύψη και τα 3-4 υπόγεια, γεγονός που προσδίδει πλέον τεράστιες υπεραξίες στις περιουσίες τους!!!

Διαβάστε περισσότερα