Την ώρα που οι περιοδείες και οι συγκεντρώσεις σημειώνουν παταγώδη αποτυχία, συνοδευόμενες από άδειες καρέκλες, ελάχιστους θεατές και σχεδόν μηδενικό ή ασθενικό χειροκρότημα, οι προβεβλημένοι (τρομάρα τους) υπουργοί της ΝΔ μοιράζουν τις καρέκλες της επόμενης κυβέρνησης, βασιζόμενοι προφανώς στις γνωστές δημοσκοπήσεις που εσχάτως αποφάνθηκαν ότι τα Τέμπη αποτελούν μια παρένθεση που έκλεισε και πως η πολιτική κατάσταση επέστρεψε στην κανονικότητα!

Δηλαδή στην επικείμενη εύκολη νίκη της ΝΔ! Και νάσου ανεβαίνουν, από στόμα σε στόμα τα ποσοστά, όπως ανεβαίνει ο πυρετός όταν έχεις προσβληθεί από COVID!!!

Από το σκάρτο 30% φτάσαμε στο σίγουρο 33%-34%, στη συνέχεια στο 36% που θα κάτσει τελικά η μπίλια στις πρώτες εκλογές και το βέβαιο 40% στις 2 Ιουλίου!

«Με τον νου πλουταίνει η κόρη, με τον ύπνο η ακαμάτα» λέγανε στο χωριό μου!

Υπό αυτό το πρίσμα, τα μεγαλοστελέχη της παράταξης αντί να στρωθούνε στη δουλειά, να μαζέψουν καμία ψήφο, μοιράζουν τα μελλοντικά υπουργικά οφίτσια!

Μήπως κάποιος να τους μαζέψει;

Μήπως η ιστορία αυτή εξελίσσεται σε ιλαροτραγωδία με καταστροφικές συνέπειες;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πάρει τη θέση του Κ. Καραμανλή στο Υπ. Μεταφορών και Υποδομών!

Θα κρατήσει λέει τον Γ. Καραγιάννη ως υφυπουργό Δημοσίων Έργων (λες και είναι δικός του και όχι προσωπική επιλογή Μητσοτάκη!!!) και θα χρίσει διάδοχο του τον Ν. Παπαθανάση (καλό παιδί και ικανός) νυν αναπληρωτή Υπ. Ανάπτυξης!

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, γνωστός και ως φίλος του Πίνατ, εκπαραθυρώνεται από το Μαξίμου και φλερτάρει με Υπ. Δικαιοσύνης, Παιδείας ή Εσωτερικών!

Η Νίκη Κεραμέως (που φτιάχνει σιλουέτα) προαλείφεται για Υπ. Εθνικής Άμυνας, μολονότι εσχάτως ακούγεται ότι για τη συγκεκριμένη υπουργική θέση ενδιαφέρεται και ο φίλος μου Νότης Μοιταράκης!

Ο Χρήστος Σταϊκούρας θέλει να κρατήσει το Υπ. Οικονομικών και τα δίνει όλα, ενώ εκλεκτός του Μητσοτάκη στον οικονομικό τομέα και το ταμείο Ανάκαμψης είναι ο Σκυλακάκης με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, εκεί που προ καιρού ακούγονταν για ενοποιημένο Υπ. Δημόσιας Διοίκησης και στη συνέχεια για το Παιδείας, φέρεται να κρατάει τελικά το Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής όπου κατά κοινή ομολογία θεωρείται απολύτως επιτυχημένος!

Διαβάστε περισσότερα