Φημολογείται ότι…

…η συμφωνία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αναστ. Κανελόπουλο δυναμιτίστηκε μετά από παρέμβαση πανίσχυρου επιχειρηματία με διαχρονικές δημοκρατικές καταβολές και ευαισθησίες, ο οποίος φέρεται να απέτρεψε το deal για τη νομιμοποίηση του ακροδεξιού μορφώματος υπό την κάλυψη της προσωπικότητας του εξέχοντος δικαστικού!

Λέγεται ότι στο πλαίσιο αυτό έχει παρασχεθεί βήμα στον Αναστ. Κανελόπουλο σε πανελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό!

Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή του μεγάλου επιχειρηματία που βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση, αποτελεί εξυπηρέτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Φημολογείται ότι…

…πολύ μεγάλος επιχειρηματίας από τον χώρο της Ενέργειας, που εσχάτως προβαίνει στο χρηματιστήριο σε πωλήσεις ιδίων μετοχών, είναι πυρ και μανία με την κυβέρνηση και ειδικότερα με τον Υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη καθώς φέρεται να έχει αποκτήσει έκταση 50 στρεμμάτων σε νησί του Σαρωνικού, την οποία δεν μπορεί να ανοικοδομήσει λόγω του σχετικού νόμου που απαγορεύει την εκτός σχεδίου δόμηση, ένα νομοθέτημα που δεν άλλαξε, ούτε δόθηκε μεταβατική περίοδος, μολονότι η κυβέρνηση είχε δεσμευθεί, καθώς δεν συμφώνησε σε αυτό ο Γ. Γεραπετρίτης!

Διαβάστε περισσότερα