Παππούδες έγιναν ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ καθώς η κόρη τους Ράμερ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 34χρονη κόρη των δύο διάσημων ηθοποιών μοιράστηκε χθες την είδηση στο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας το όνομα της, το οποίο είναι Λουέτα Ίσλεϊ Τόμας Γουίλις. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η γέννα έγινε στο σπίτι που μοιράζεται με τον σύντροφό της, Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της, στην οποία μας δείχνει το νεογέννητο μωρό να παίρνει έναν υπνάκο στο πλεκτό μαξιλάρι του με το ένα του χέρι στο κεφάλι, έγραψε: «Λουέτα Ίσλεϊ Τόμας Γουίλις. Είσαι αγνή μαγεία. Γεννημένη στο σπίτι την Τρίτη 18 Απριλίου. Είσαι περισσότερα από όσα ονειρευτήκαμε».

Οι ευχές της Ντέμι Μουρ για την εγγονή της


Πρώτη πρώτη, έσπευσε η μητέρα της, Ντέμι Μουρ να την συγχαρεί, σχολιάζοντας από κάτω: «Αγνή αγάπη γι’ αυτό το μικρό πουλάκι». Ακολούθησε η μητριά της και σύζυγος του Μπρους Γουίλις Έμμα Χέμινγκ Γουίλις, η οποία έγραψε: «Ω Θεέ μου, την αγαπάμε τόσο πολύ».

Η αδερφή της Ράμερ, Ταλούλα, σημείωσε: «Γεια σου, μικροσκοπικό μου πέταλο. Μας έλειψες τόσο πολύ για τόσο καιρό. Θα σε αγαπώ κάθε στιγμή της κάθε ημέρας. Οι τρελές θείες σου έχουν εμμονή μαζί σου».

Υπενθυμίζεται πως μόλις πρόσφατα, η Ράμερ Γουίλις είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών όπου πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλιά θυμίζοντας το θρυλικό εξώφυλλο της μητέρας της στο Vanity Fair.

Η Ράμερ Γουίλις και ο σύντροφός της είχαν κάνει γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης τον περασμένο Δεκέμβριο με τους διάσημους γονείς της εγκυμονούσας, να τρελαίνονται από την χαρά τους.

Διαβάστε περισσότερα