Φόρο τιμής στη μητέρα της, Ντέμι Μουρ, απέτισε η εγκυμονούσα Ράμερ Γουίλις, αναρτώντας μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες που παραπέμπουν στο εμβληματικό εξώφυλλο του Vanity Fair το 1991 στο οποίο εικονιζόταν η έγκυος τότε διάσημη μητέρα της.

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπρους Γουίλις, ενόψει της γέννησης του πρώτου της παιδιού, επιχείρησε να αναπαραστήσει την εμβληματική φωτογράφιση της 60χρονης σήμερα ηθοποιού του Ghost, στην οποία πόζαρε γυμνή και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, η 34χρονη Ράμερ Γουίλις που έχει ακολουθήσει τα βήματα των διάσημων γονιών της στην υποκριτική, αγκαλιάζει την κοιλιά της, ενώ φοράει ένα off-the shoulder πουλόβερ και έχει τυλιγμένη μια κασμιρένια κουβέρτα γύρω από τη μέση της.

Η ομοιότητα της Ράμερ Γουίλις με τη μητέρα της, Ντέμι Μουρ

Η ομοιότητά της με τη διάσημη μητέρα της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σε μια άλλη λήψη, την οποία «ανέβασε» η 34χρονη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη.

Στο εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπο, η Ράμερ Γουίλις που περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, κάθεται στο έδαφος, σε ένα καφέ ριχτάρι, με το οποίο καλύπτει και κάποια σημεία του σώματός της.

Υπενθυμίζεται ότι το εμβληματικό εξώφυλλο της Ντέμι Μουρ στο Vanity Fair τον Αύγουστο του 1991, με την Αμερικανίδα σταρ να έχει ποζάρει στον φακό της Άννι Λέιμποβιτς, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την κοινή γνώμη να σοκάρεται από τη γυμνή εγκυμονούσα σταρ.

Στην πάροδο των ετών, πολλές ακόμη διασημότητες εμπνεύστηκαν από την Ντέμι Μουρ, και προχώρησαν σε αντίστοιχες φωτογραφίσεις. Μεταξύ αυτών η Μαράια Κάρεϊ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Σίντι Κρόφορντ.

Διαβάστε περισσότερα